Pazartesi, Nisan 12, 2010

My LovelY ClimacteriC

Hayatın inanılmaz şekillerde değişmesine neden olan, bakış açılarımızı, hayat görüşümüzü değiştiren, dönüm noktası diye tabir ettiğimiz, anlar, insanlar, hayvanlar, olaylar vardır. Kimimizin hayatında bir, kimimizin hayatında birden fazladır dönüm noktası, ve herzaman için hep daha iyisi vardır. Yeni dönüm noktan herzaman eskisinden daha etkili olduğundan diğerlerinin papuçları damda sığınma haklarını kullanarak hayatlarına devam ederler. Belki de yeni bir aşka, yeni bir insanın hayatını değiştirmeye, cesaretleri yoktur. Onlarda da var işte kaybetme korkusu:)

Tam bir hafta önce bugün, belkide bu saatlerde, yeni dönüm noktamla tanıştım:) Acilen eskilerin yanına fırlattım bi öncekini... Miyadı dolmuş işte:)

Ne diyordum?
Yeni dönüm noktam evet!
Bir hafta önce bir şarkının sözlerini ararken ÇÖT! diye karşıma çıktı yeni dönüm noktam.

My lovely climacteric <3
(Tesadüfen) bulduğum bir kadının bloglarını okumaya başladım.
Hayatım değişti
.(Tamam şimdilik değişmese bile en azından değişmesi için net planlar yapmaya başladım:)
Hayatımda ilk kez "PLANLAR" yaptım. Gerçekleşmesi çok kolay olmayan, çok zorda olmayan "PLANLAR"ım:) Yeni çocuklarım onlar benim -ÇİLEK'imden sonra tabi ilk göz ağrımı asla dama atmam:):)- Sevgili ÇİLEK'imden başka bir blogumda bahsetmeliyim sanırım...)
Ve bir hafta önce içinde bulunduğum umutsuzluk ve çaresizlikten bir anda kurtuldum. Anladım ki hayal etmek değil insana güç veren, hayallerini planlamak!



1 yorum:

  1. evet ya sen geçen gece planlarım diye anlatınca benimde ilgimi çekmişti, ilk defa planlarım dedi diye..

    Süppermiş:)

    YanıtlaSil